Lavdrim Elmazi mirëpritet ngrohtë nga Frengovarët

Të nderuar miq,
Mbrëmë vizitova Frengovën, takuam shokë dhe dashamir me të cilët biseduam për problemin i cili i shqetëson këto banorë. Një prej shqetësimeve të këtij lokaliteti ishte ai i kanalizimeve. Lëvizja Besa e ka pikë të dytë për krijimin e kanalizimeve dhe kjo gjë do të realizohet me marrjen e mandatit.
#meLavdrimin #voto14

In : Aktuale

Loading...
loading...