Lëvizja Besa i uron 5 vjetorin Strugalajmit!

StrugaLajm.com – 5 vitet e punës tuaj misionare le të jenë shembull për këdo që vrapon pas një informacioni të saktë dhe në kohë.
Kemi nevojë për profesionalizëm dhe korrektësi.

Qofshi gjithmonë lajmëtar i së vërtetës dhe i ndryshimeve pozitive në shoqëri.

Me respekt
Lëvizja Besa – StrugëStrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...