Libri shqip ndalon në Strugë!

Për tre ditë me rradh  qyteti i Strugës  është nikoqir i ”Karvanit të Librit” në organizim të Shoqatës së Botuesve Shqiptar në Maqedoni ku lexuesit dhe dashamirët e librit kanë mundësi të njihen me titujt më të rinjë nga Shqipëria ,Kosova dhe Maqedonia. Karavan i librit është panair i librit që bëhet në ambient të hapur  dhe organizohet nga SHBSHM duke i përfshirë të gjithë qytetet ku jetojnë shqiptarët në Maqedoni.Sivjet, sipas Sevim Ametit  nga SHB ”Idris Seferi” janë të pranishëm me botimet e tyre  botues nga Shqipëria ,Maqedonia,të cilët kanë sjellë para lexuesit strugan  qindra tituj të autorëve të njohur shqiptar e të huaj.Ky aktivite sipas tij tashmë tradicional edhe pse në vëshjtirësi të shumta ka arritur të zhvillohet dhe të sjell para lexuesëve tituijt dhe botimet më të reja në gjihën shqipe.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…