Lirohet benzina dhe dizeli për 1.5 denarë për litër

Benzinat dhe dizeli nga mesnata do të lirohen për 1.5 denarë për litër, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetik. Sipas vendimit, një litër EUROSUPER BS-95 do të shitet për 66 denarë, EUROSUPER BS-98 do të shitet 68 denarë për një litër, ndërsa çmimi i EURODIZELI-it do të jetë 51 denarë për litër. Vaji ekstra I lehtë për amvisëri do të kushtojë 39.5 denarë për litër.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...