Lorina Tushi nga Zvicra i sjell një kënd lojrash fëmijëve të Dobovjanit

Lorina Tushi është një nxënëse me origjinë nga Struga e cila jeton në Zvicër që ka zgjedhur që vendit të  preardhjes, fshatit të saj Dobovjan t’i dhurojë një sasi të konsiderueshme lojrash për fëmijët e.Ajo me kontributin vetanak inicoi që pajisjet për një kënd lojrash të vijnë në Dobovjan të Strugës.Ky veprim dëshmon se malli për vendlindje nuk harrohet kurrë.Kontribut në transportimin e këtyre lojrave nga Zvicra në Strugë ka dhën edhe kompania transportuese e Gazmend Koxhaxhikut e cila i solli ato gratis.Është ky gjest që tregon për shpirtin solidar dhe human që kanë bashkëatdhetarët tanë në raport me vendlindjen.(Strugalajm.com)

18072456_10155451800117044_650305549_n 18073624_10155451800122044_565811923_n 18072576_10155451800087044_141751745_n 18052899_10155451800077044_2065795916_n

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...