Maska e sulmojnë edhe Ziadin Selën!

Protestuesit të cilët dhunshëm që u futën në hapësirat e Parlamentit kanë sulmuar kryetarin e LSDM-së, Zoran Zaev dhe disa bashkëpartiak të tij. I lënduar është edhe Damjan Mançevski, Ziadin Sela, dhe disa të tjerë. Në ndërkohë, persona nga radhët e protestuesve me maska të zeza në kokë vazhdojnë të futen zyrë më zyrë, ndërsa kanë larguar gazetarët nga press qendra e Parlamentit. Kaos i madh vazhdon të ketë në Parlament.

In : Aktuale

Loading...
loading...