Militanti i dëshpëruar i BDI-së reagon sërish:Ja pse heshtin aktivistet ?!

Nuk eshte problem sulmi qe i behet sot BDI nga qarqe te ndryshme
BDI dikur eshte sulmuar edhe me shume por perball ketij sulmi kane dalur aktivistet dhe militantet e BDI.
Ndersa sot aktivistet dhe militantet e BDI jane ne heshtje.
Pse heshtin aktivistet e BDI ?!
Heshtin sepse jane te deshperuar nga politikat e funksionareve te vet
Heshtin sepse ato jane te demtuar dhe lenduar nga funksionaret e vet.
Heshtin sepse funksionaret gjate gjithe kesaj periudhe u kujdesen per familjaret e vete duke harruar aktivin partiak.
E sot le te ballafaqohen familjaret e funksionareve qe shijojn privilegjet e pushtetit.
Sot nxirni femijet tuaj te ju mbrojne.
Ku ne cdo portal nga 200 komente, 300 jan kunder nesh.
Le te vlej si mesim ky dhe shume raste te tjera !!!

Marr nga faqja Militanti i BDI

In : Aktuale

Loading...
loading...