Mustafa Zabzun: Komuna është ngrit në këmbë për të shuar zjarrin

Mustafa Zabzun kryetari I Komunës së Strugës në një prononcim për Strugalajm , thotë se sot në mëngjes e ka ndjekur nga afër zjarrin tek deponia  se deri më tani ekipet e angazhuar në lidhje me shuarjen e zjarrin kanë  hedhur 6 kamiona me Dhe  ,edhe pse tymi vjen nga brendësia e deponis dhe kjo gjë e ka vështirsuar ndaljen e tymit. Ai ka angazhuar ekipe të ndryshme dhe zjarrfiksit që sa më pare të merr fund kjo problematik.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...