Ndalohet uji për pije në Oktis,Kalishtë dhe Podgorc

AGJENSIONI PËR USHQIM DHE VETERINARI në bazë të ligjit127 alineja 1 nga ligjit për siguri të ushqimit ka kostatuar se,UJI PËR PIJE NGA UJËSJELLËSI LOKAL në Oktis,Kalishtë,Podgorc NDALOHET PËR PIJE. Agjensioni për Ushqim dhe Veterinari Njësia në Strugë informon Komunën e Strugës se në bazë të analizave laboratorike të realizuara nga Qendra e Shëndetit Publik në Ohër, Uji për pije nga ujësjellësit e fshatrave është konstatuar me ndotje që paraqet mundësi potenciale për kontaminim mikrobiologjik të ujit për pije.Agjensioni për ushqim dhe Veterinari ,njësia në Strugë urdhëron urdhëron strukturat lokale të SIGUROJNË ujë të sigurtë për pije për qytetarët e vet.DERI NË SIGURIMIN E UJIT TË SIGURTË PËR PIJE,UJI TË VLOHET 10 MINUTA.Në vazhdim kopje të Vendimit të AUV njësia në Strugë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...

Related Articles