Ndërrohet ora ditën e zgjedhjeve

Llogaritje dimërore e kohës fillon fundjavën e ardhshme, kur të shtunën ndaj të dielës në orë tre pas mesnate, akrepat e orës do të zhvendosen një orë pas.

Kjo do të thotë se koha në orën tre do të konsiderohet si ora dy. Llogaritja dimërore e kohës fillon fundjavën e fundit të tetorit dhe zgjat deri në fundjavën e fundit në mars kur fillon llogaritja verore e kohës.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...