Në Ohër,24 vjecari i jep ”dajakun” dhe i’a merr parat ish-të dashurës

SPB-ja në Ohër ka ngritur padi penale ndaj një  24-vjeçari nga Shkupi për shkak të dyshimit për kryerjen e vepres penale “dhunë”. Siç është raportuar nga Ministria e Punëve të Brendshme, më 29 korrik, në një piceri në Ohër, i dyshuari e kishte kërcënuar  një vajzë me të cilën kishte qenë më parë në lidhje dashurie.
I dyshuari pasi e goditi me duar në zonën e kokës dhe trupit ish të dashurën i  mori portofolin në të cilin ishin rreth 2.000 denarë .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...