Në rrugën Strugë-Ohër-Kërcovë,tetovari  e sulmon gostivarliun

Deri sa ka pritur në radh para semaforit në fshatin NovoSellë  në rrugën  Ohër-Strugë-Kërcovë e cila është në proces ndërtimi një tetovar ka sulmuar një person tjetër që ka udhëtuar me një mjet tjetër i cili gjithashtu ka pritur në radh .Sipas Stefan Dimoskit zëdhënës i SPB-së në Ohër  në momentin  që 38 vjecari Q.R pasi ka pikasur A.A nga Gostivari pas një debate me të  ka goditur me këmbë makinën e tij dhe një moment ka sulmuar fizikishtë  J.J I cili udhëtonte me A.A.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...