Në shkollën e Koroshishtit u shënua “Dita e Europës”

Me incativen e pergjegjesit te sh.f ,,Ekrem Jakupi”f.Koroshishte, Zini Jusufi ne bashkepunim me perfaqesuesin e njesise reonale per arsim,kultur dhe sporte Xhemi Hajredini u shenua 9 maji .Cdo nxenes prezantoj per ate shtete qe e kishte zgjedhur u prezantua ne pranin e arsimtareve,arsimtareve perkates te lendes dhe nxenesve te tjer dhe prinderve.Me pas  vijoj aktiviteti kulturor ne recitim nga nxenesi Enis Doko,ne kengen argetuese nga Besmira Doko dhe me grupin e humorit nga nxenesit Qani Jusufi, Suela Jusufi dhe Sefer Fida .Te gjithe nxenesit pjesemares u shperblyen nga pergjegjesi i SH.F,,Ekrem Jakupi” Zini Jusufi dhe pastaj pergjegjesi shtroj nje koktel per te pranishmit .Nxenesit për prezantimet i pergezoj dhe pergjegjesi i Arsimit komunal Xhemi Hajredini.(Strugalajn.com)

image-0-02-05-2b59eec5b7cb666bef185bb64440921884aa606eb064f420ccc55146db61ea64-Vimage-0-02-05-ba66964d03595e48b75777e49913bf569c4f58960d275908f3a0f7b1ddddbc0c-Vimage-0-02-05-1045ac4083c47ac6b82089d446e5acc7b2dd83b791b30f682e0a1e94192e9141-Vimage-0-02-05-1a8e90e513bc77f49db3c06e6244f760272a7bbe112b299f98f7f74b93acd84d-V image-0-02-05-ff10cb285fa2bafa882b64474c6d3820abb9db7fdf92c1076a5c2424cdab592f-V image-0-02-05-1d672c434af4571b5f0fb83bf1a5855b8e6111f4187ae15e7f9726657991b0de-V image-0-02-05-d907350aa6c173ffc0411488bc33ff08ca4c634319a3aa88474bda623935ccd5-V image-0-02-05-451419b035ec9c7a17a6fca96e03aae9d6f8af43acf0c720d1fc86856f2e70cc-V image-0-02-05-d2edcffdc29d31095907a04608e166c2c4bb6e7d82c795ac2a4b880f63bd3e72-Vimage-0-02-05-62fbd033da05cb048b080d5050932074251d631a29b37fec21a2cedfafb38b4f-VStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...