Në Shkup: Gratë vendosin silikon, burrat zvogëlojnë gjoksin!

Burrat duan gjoks të madh, jo tek vetja por tek gratë. Për këtë shkak, derisa gratë zmadhojnë gjinjtë, vendosin silikon që të jenë më araktive, burrat i zvogëlojnë dhe me këtë e zgjedhin problemin me gjijntë e mëdhenj.

Zvogëlimi i gjoksit të djemve është hit botëror, por edhe në Maqedoni si vend nuk përjashtohet. Në Klinikën për Kirurgji plastike në Shkup rritet numri i burrave që paraqiten për intervenim të tillë kirurgjik.

Mjekët thonë se kjo dukuri është e njohur si varja e gjoksit të burrave për shkak të rritjes së dhjamit yndyror.

Qasja kirurgjike është me liposukcion dhe kombinim i heqjes së dhjamit .StrugaLajm

Ky intervenim nuk mbulohet nga Fondi për siguri shëndetësore dhe për këtë duhet të paguhet privatisht ose nga xhepi juaj.(skopjeinfo)


Loading...
loading...