Nga toka dhe ajri vazhdon aksioni për shuarjen e zjarrit në malin e Dollogozhdit

Mbi 30 zjarrfikës dhe aeroplan po marrin pjesë në aksionin për shuarjen e zjarrit në malin ndërmjet Dollogozhdit-Tateshit dhe Pohumit.Raportohet se gjendja është stabile dhe nën kontroll .Nëse aksioni vazhdon me këtë intezitet me shumë gjasë do të vi deri te lokalizimi tërësor i zjarrit.Bëhet e ditur se si pasojë e zjarrit një pjesë e konsiderueshme e pyllit me bredh është djegur.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...