Njoftim i rëndësishëm :”Vita Solutions GmbH” ofron në Strugë vend pune me orar të plotë ose të pjesshëm

Vita Solutions GmbH ofron vend pune me orar të plotë ose të pjesshëm.

Kualifikimet

Njohuri të IT-së (Excel, Word, etc)
Aftësi të mira komunikimi
Flexibilitet, lojalitet dhe përshtatshmëri e punës në ekip.
Mënyrë e pavarur e punës dhe aftësi të mira organizative
Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë njohuri të gjuhës gjermane

Detyrat:

Back Office Support
Shërbime telefonike
Akuizimi dhe trajtimi i klientelës
Përpunimi i lëndës
Ndërmjetësimi te institutet financiare
Përgjegjësi të tjera të deleguara nga përgjegjesi/ja

Lokacioni i punës:

Strugë


Kontakt:

Dërgoni CV-në tuaj në E-Mail :
[email protected]
Viber/WhatsApp: +4176 542 42 77


Kandidatët e paraqitur do të përzgjidhen dhe kontaktohen për intervistë.

Loading...
loading...Loading…


loading…