Plan për likuidimin e tre deputetëve shqiptarë në Maqedoni?

Një ish-funksionar i Qeverisë me ndihmën e shërbimeve të një vendi fqinj ka planifikuar likuidimin e tre deputetëve shqiptarë të Parlamentit të Maqedoni, jozyrtarisht mëson Plusinfo.

Qëllimi i këtij atentat ishte që vendi të futet në tensione të ashpra ndëretnike dhe të krijohen kushte për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme. Plani do të ishte realizuar në një protestë gjithëpopullore, që do të ishte shkas për të realizuar sulmin dhe në këtë rast turmat do të akuzoheshin.  Një skenarë për likuidim, ishte nata e 27 prillit, kur për vdekje u rrah kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...