Po helmohen qent në Strugë dhe Ohër

Helmimi i qenve pas Shkupit është zgjeruar edhe në qytet e tjera ngren shqetësimin Shoqatat për Mbrojtjen e Kafshëve.Sipas shoqatave për mbrojtjen e kafshëve ka patur helmim edhe në Ohër si dhe në Strugë.Aktivistët paralajmërojnë se helm është hedhur në shumë lokacione si dhe në afërsi të Kopshteve.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…