Policia e Strugës i akuzon për mashtrim dy italianët që hapën kompani në Llabunishtë

Dy shtetas italianë kanë hapur një kompani në Llabunishtë të Strugës. Ata donin të tërhiqnin para nga një terminal pagesor me kartela të huaja, por në vend të kësaj fituan një akuzë penale.

SPB-Ohër ngriti akuza penale kundër L.M (46) dhe M.B. (45), shtetas të Republikës Italiane, për shkak të dyshimit për vepër penale ” përdorimi i një kartele pagesore me qëllim mashtrimi. Të dyshuarit përmes avokatit hapën dy kompani në fshatin Llabunishtë të Strugës dhe në emër të kompanive hapën llogari bankare në Halk Bank dhe paraqitën një kërkesë për instalimin e Pos-terminaleve. Pas hapjes së llogarive bankare dhe POS terminaleve nga numrat e blerë më parë nga kartat e pagesave me të dhëna të huaja, ata bënë një përpjekje për të kryer transaksione.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…