Prishet dasma ! Arsyeja do ju bëjë të qeshni me lot

Të gjithë kemi parë të afërmit tanë të marrin me vete ushqimin që ngelet nga dasma. Por në një dasmë në zonë e Sulovës në Cërrik ka ndodhur një situatë akoma më e pazakontë.E themi këtë sepse në këtë dasmë është shërbyer edhe speca djegës, të cilët për fatin e keq të dasmorëve kanë qenë i variacionit “spec djegës kinez”, i cili vetëm nëse e vendos në buzë sjell pasoja të rënda për organizmin e jo më t’i hash.“Të gjithë kanë përfunduar shumë keq. Salla e dasmës është braktisur dhe të vetmit kanë qëndruar dhëndri me nusen dhe disa fëmijë dhe dasmorë që nuk e kishin provuar specin”,- shkruan infoelbasani.

StrugaLajm

Loading...
loading...