Turistët e Ohrit dhe Strugës ankohen për fatura të larta të taksive

Asociacioni i hotelierëve të Maqedonisë kërkon nga institucionet kompetente masa më të rrepta dhe kontrolle të shpeshta ndaj taksi kompanive, transmeton Alsat M.

Kjo për shkak të ankesave të mëdha të turistëve, sipas të cilëve pjesa më e madhe e vozitësve të taksive refuzojnë të vozitin nëpër relacione të shkurta, paguajnë shumë më shumë se çmimet e rëndomta, vozisin pa matës të kyçur, nuk japin fatura fiskale ose nuk kanë të vendosura etiketat e nevojshme.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...