“Bukuritë e Strugës”preken nga alpinistët shqiptar

Klubi alpin bjeshkatar Struga ne bashkepunim me klubin alpin prishtina dhe SHBA Shkupi realizuan eventin e perbeashket Struga camp’n’hike.
Kampe ne plazh dhe ngjitja e majes me te larte te Struges sot, i japin nje promocion mjaft te madh qytetit tone.
Pervec ngjitjes se majes mysafiret shijuan edhe liqenin malor te Struges
Disa televizione kombetare te Kosoves ishin prezent gjate gjithe eventit.
Klubi alpin i Struges vetem gjate muajit prill ka sjell rreth 200 bjeshkatar nga gjitha trojet Shqiptare.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...