Prishtinocentriket me ardhur kufiri te Grandi dert s’ kanë !

Ka vdekur ajo kohë që Europa rrospije me fuqitë e mëdha na kanë coptu trojet arbërore.

Por gjatë gjithë historisë kombëtare idealistet luftetaret atdhetaret intelektualet patriot janë pakicë.

Ua bëjmë me dije Kosovocentrikve Prishtinocentrikëve akademike pseudoelita që kufirin te Grandi ta binë dert se kanë veç a kanë privilegje per vete dhe familjet e klanet e tyre .

Nuk guxojmë me lëshu pe po qe nevoja ne që luftuam do derdhim gjak prap për viset tona .

Asnjë tolerim nuk ka na duhet mi mbrojt trojet tona me cdo çmim .StrugaLajm

S’ka kompromise Europe dhe ju dashamires vizash që nuk ju ha palla për tokat tona !

Erald Selca

Related Articles
Loading…


loading…