Protestë nesër në Strugë për deponinë nga “Dosta”

Mediumet në gjuhën maqedonase për nesër kanë parlajmëruar se në Strugë nesër do të zhvillohet një protestë pas situatës më të fundit me deponinë .Protesta organizohet nga Iniciativa Qyteyare “Dosta”dhe do të zhvillohet para godinës së Komunës së Strugës në ora 16.00.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...