Publikohet lista e borxhlinjve

Drejtoria e të ardhurave publike (DAP) në ueb faqen e saj ka publikuar listën e borxhlinjve, për borxhe e paguara deri 31 gusht dhe të pa paguara deri më 31 nëntor.

Në listë ka 2.357 borxhlinj – persona juridik, dhe 1.918 persona fizik.

Listën mund ta shihni këtu.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...