Ramiz Merko që nësër edhe zyrtarisht kryetar i Strugës

Pas kalimit të të gjitha fazave ankimuese nga ana e ASH-së rezultati i 29 tetorit për Strugën nuk u kontestua si nga KSHZ ashtu dhe nga Gjykata Administrative.Gjykuar nga kjo ecuri Ramiz Merko që nesër mundë të marri detyrën e kryetatit të Komunës së Strugës.Pas të marr certifikatën nga KSHZ Ramiz Merko edhe zyrtarisht do marri postin e kryetarit të Komunës.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...