Ramiz Merko,premtim për deponinë :Strugës nuk do i ndodh ajo çka i ndodhi vitin e kaluar

Komuna e Strugës merr të gjitha masat që Strugës mos i ndodh ajo çka i ndodhi vitin e kaluar

Sot dhe në ditët në vijim kanë filluar shumë aktivitete për t’i marrë të gjithë masat që deponia e Strugës të jetë e sigurt dhe ky sezon turistik të pritet ndryshe nga 4 vitet e kaluara.
Së shpejti pika e grumbullimit të mbeturinave dhe përpunimin i tyre është gati dhe do të vendoset në përdorim.

Të gjith qytetarët e Strugës dhe diaspora strugane janë dëshmitar të situatës së krijuar në vitin e kaluar ku mjegulla e tymit nga zjarri në deponi skishte të ndaluar. Për qeverisjen e mëparshme përveç përfitimeve nga tenderimet asnjë gjë ska pasur rëndësi, ata diasporën shqiptare e kanë parë vetëm për përfitime dhe nuk ka pasur rëndësi ajri të cilin e thithin qytetarët e Strugës dhe diaspora strugane.

Komuna e Struges
StrugaLajm
Loading…


loading…