“Restorant & Bar Aquarius” ofron mundësi punësimi

” Restorant & Bar- Aquarius” i cili padyshim është brendi më i njohur i kuzhinës dhe shërbimit i njohur tashmë jo vetëm në Strugë por në gjithë trevat shqiptare edhe këtë sezon do të vazhdojë të ofrojë më të mirën për adhuruesit e ushqimit më të shishëm në rivierën e liqenit.

Restorant & Bar Aquarius    falë pozicionit    afër liqenit dhe plazhit privat që disponon  këtë verë do  shndërrohet në kompleksin më atraktivë veror. 

Restorant & Bar Aquarius së fundi ka shtuar kapacitetet dhe ofron disa pozicione pune.”Aquarius “ka nevojë për :
-Kamarier/e
-Ndihmës kamarier
-Barmen
-Kuzhinier
-Ndihmes kuzhinier
-Picamen

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të Restorant & Bar Aquarius
lajmërohuni në 071823492

Loading...
loading...Loading…


loading…