Rrahje doktorësh në Klinikat e Shkupit

 

Dje në SPB Shkup V.L. 30 vjeç nga Manastiri ka denoncuar se po të njejtën ditë rreth orës 10.50 minuta në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” ka qenë i su.lmuar fizikisht nga kolegu i tij B.Sh 42 vjeçar nga fshati Gradec i Komunës së Vrapçishtit.

Është bërë hetim dhe konstatim i shkeljes sipas nenit 12 nga Ligji për padi penale për prishje të rendit dhe qetësisë publike.

Loading...
loading...Loading…


loading…