Shqiptarja që përgatit fjalimet për ministrat britanik

Sindi Selamani është vajza e re e cila së bashku me familjen emigroj në Angli ku përjetoi shumë gjera dhe gjeti vështirësi në adaptim.

Ajo ishte vetëm 7-vjeçare kur i duhej te largohej nga Vlora, i duhej te linte lojërat e fëmijërisë. Mbase kurrë nuk do ta kishte besuar se një ditë “emigrantja shqiptare” do të arrinte që të punonte në Kryeministri .
Do të arrinte të ishte ajo qe përgatit fjalimet e ministrave britanike.. Sot është këshilltare ligjore në Home Office, duke shërbyer edhe si ambasadore e shkëlqyer e vlerave shqiptare me ëndrrën se një ditë do te kthehet atje, ku u nis nga Vlora, nga Shqipëria “për të kontribuar” ne mëmëdhe.

Ndiqni historinë e Sindi Selmanit në “Udhetimi im” nga Petrit Kuçana.

Udhetimi im Sindi SelmaniStrugaLajm

Ishte vetem 7-vjeçare kur i duhej te largohej nga Vlora, i duhej te linte lojerat e femijerise, ato lojerat me pafka…Mbase kurre nuk do ta kishte besuar se nje dite pas "emigrantja shqiptare" do te arrinte qe te punonte ne kryeministri "10 Downing Street" … do te arrinte te ishte ajo qe pergatit fjalimet e ministrave britanike….Sot eshte keshilltare ligjore ne Home Office, duke sherbyer edhe si ambasadore e shkelqyer e vlerave shqiptare me enderren se nje dite do te kthehet atje, ku u nis nga Vlora, nga Shqiperia "per te kontribuuar" ne memedhe. Ndiqni historine e Sindi Selmanit ne "Udhetimi im" Petrit KuçanaProud to be The Albanian

Posted by The Albanian on Freitag, 15. Dezember 2017
Loading…


loading…