Struganët në krye të ARS-së, Mojsoski drejtor i ri, ndërsa si zv/drejtor vazhdon Nura

Ish-reprezentuesi i përfaqësues së Hendbollit të Maqedonisë së Veriut, Naumçe Mojsoski edhe zyrtarisht është drejtor i ri i Agjencionit për Rini dhe Sport. Propozimi sot kaloi në seancën qeveritare dhe ARSM tashmë mëson emrin e drejtorit të ri, deri sa Izmit Nura mbetet zëvendës drejtor i këtij institucioni.
Mojsoski në këtë post zëvendëson Darko Kaeskin, i cili kalon në pozitën e deputetit në Parlament.

In : Aktuale

Loading...
loading...