Struga, një nga komunat me më shumë leje ndërtimore!

Sipas raportit të Entit të Statistikave Struga në nivel republikan llogaritete një nga komunat me më shumë leje ndërtimore të dhëna  të paktën në këtë fillim vit.Sipas këtij raporti Strugës ia kalon vetëm Gostivari ku gjatë muajit mars  kanë filluar të ndërtohen 191 banesa ndërsa në Strugë 173 dhe në Karposh 142. (Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…