Strugani humb kuletën te Tregu ,të rëndësishme dokumentat

Diten e hene 27.12 eshte humbur nje portofol ne tregun e gjelbert te qytetit, brenda ndodheshin para ne Euro dhe dokumenta personale. Per personin ne fjale per shkak edhe te moshes kane nje rendesi te madhe dok qe gjendet brenda. Nese dikush qe e ka gjetur do e lexonte ndoshta do e shikonte te arsyeshme ta ktheje.


Loading...
loading...Loading…


loading…