Sulm në Kuvend, ja paralajmërimi dhe kush e thotë (Video)

Profesori universitar Toni Deskovski, në një intervisët për Faktor 24, deklaroi se është i mundur sulm i ri në Kuvenin e Maqedonisë, por sipas tij, gjendja tani është më ndryshe pasi ministri i punëve të brendshme theksoi se lëshimet e “të enjtes së përgjakshme” ndodhen në shërbimet e sigurisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 “Tentimi për sulm të ri mund të pritet. Realisht nuk përjashtohet mundësia, megjithatë situata është drastikisht ndryshe. Ajo që është ndryshe nga sot është konferenca e ministrit e punëve të brendshme. I cili qartë ju drejtua strukturave të MPB-së. Qëllimi i policisë në një vend është të vendosen në mbrojtje të deputetëve, ndërsa tek ne policia i lëshoi dhunuesit për tek deputetët”, deklaroi Deskovski.

 

StrugaLajm
Loading…


loading…