Të premten protestohet kundër shtrenjtimit të rrymës

Aksioni qytetari munguar prej kohësh si duket po mer formë në Maqedoninë e Veriut. Për të premten janë paralajmëruar protesta kundler shtrenjtimit të rrymës në Shkup, Gostivar, Tetovë dhe Kumanovë, ndërsa pritete edhe në qytetet tjera, transmeton INA.
Në komunn e Çairit në Shkup, disa prej aktivistëev të protestës u bëjnë thirrje bashkëqytetarëve të komunave tjera të Shkupit ti bashkëngjitene atyre ditëne premte. Siç kanë njoftuar disa nga organizatorët e protestës, Protesta fillon në ora 18:00 te parku i Çairit, nga ku qytetarët do të nisen drejt Qeverisë.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...