Lista Srpska merrë poste të rëndësishme, ka të drejtën e vetos

Lista Srpska, subjekti politik serb në Kosovë që konsiderohet si strukturë politike e kontrolluar direkt nga Qeveria e Beogradit, ka marrë poste të rëndësishmë në koalicionin me LKD, AAK, NISMA.

Kjo parti do të ketë këto poste të rëndësishme:

– Zëvendëskryeministrin

– Zëvendesdrejtorin e AKI

– Zëvendëskomandën e FSK

– Zëvendësambasadorin e Kosovës në SHBAStrugaLajm

– Veto (të drejtën) për vendimmarrje në FSK, AKI, Diplomaci dhe Polici

– Zëvendësministër të Ekonomisë me veto në shitjen e aseteve

– Zv. Minstër në Arsim, Zv. Minister në Shëndetësi.

LDK deri tani nuk ka bërë të ditur marrëveshjen që ka arritur me Listën Srpska.

In : Aktuale

Loading...
loading...