Trajnime zvicerane për hotelieri dhe turizëm

Trajnime të larta zvicerane për hotelieri dhe turizëm do të promovohen sot në Shkup.

Promovimin e organizon programi zviceran për rritjen e punësimit të tregut në bashkëpunim me akademinë prestigjioze Suis hotel menaxhment nga Lucerni dhe Ministrinë e Ekonomisë.StrugaLajmStrugaLajm

Në eveniment do të ndahen edhe CHL certifikata për persona të trajnuar në Maqedoni, ndërsa përkundër të ftuarve të lartë, do të marrë pjesë edhe ministri i Ekonomisë, Driton Kuçi.StrugaLajm

Trajnimet zvicerane për menaxhment hotelesh, turizëm dhe  hotelieri konsiderohen si një prej më të mirave në botë. Sipas organizatorëve, për cilësinë nuk duhet të ketë kompromis. Prandaj  rekomandojnë, duhet që të avancohen shërbimet dhe mënyra e punës në pajtim me standardet më të larta.

In : Aktuale

Loading...
loading...