TRIBUNË FETARE ME DR. ZEKERIJA BAJRAMI NË QYTETIN E STRUGËS

TRIBUNË FETARE ME DR. ZEKERIJA BAJRAMI NË QYTETIN E STRUGËS

Data: 19 Qershor 2017

Koha: Pas namazit të
Ikindisë ( 17:00 )
E Hënë

Vendi: Xhamia Sulejman Arap ( në afërsi të Hotel Drim )StrugaLajm

LIGJERUES: DR. ZEKERIJA BAJRAMI

Me respekt nga Blerton Arsllani dhe Mevlan Sadiku !

In : Aktuale

Loading...
loading...