Vajzat shqiptare në kohën e “xhaxhi” Enver Hoxhës(FOTO)

Koha e diktaturës në Shqipëri ishte ndër periudhat më të vështira që kanë kaluar shqiptarët. Shumë vajza dhe gra që në atë kohë i quanin zboriste, ishin të gatshme për të mbrojtur Shqipërinë dhe Enver Hoxhën. Në këto fotografi shihen aktivitetet e tyre, dhe mënyra se si janë stërvitur ato. Koha e diktaturës kishte shumë mangësi, si mungesa e lirisë, transporti, izolimi dhe dhuna politike. Këto fotografi kanë tërhequr vëmendjen e shumë personave,ngaqë janë shumë të veçanta.

StrugaLajm

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...