Valdrin Istrefi, “luftëtari” nga Veleshta ndeshet me kroatin më 24 maj në Zvicër!

Valdrin Istrefi sportisti i njohur nga Veleshta e Strugës më 24 maj zhvillon luftën e radhës me   kroatin Vitasovic në Zyrih.Për ndeshjen ka një interes të madh dhe tashmë kanë filluar rezervimet në Theater 11 – Zürich.(Strugalajm.com)

 

 StrugaLajm

received_1892150824391044
Loading…


loading…