Vandalizohet dhe njolloset me ngjyrë të kuqe portreti i Osmanit

Vazhdon vandalizimi i billbordeve të kandidatit shqiptar për president, Bujar Osmani, në vendet me shumicë maqedonase.

Dje në Autokomandë, ndërsa sot në Strumicë është njollosur me ngjyrë të kuqe portreti i Osmanit në billbord.

Osmani në paraqitjet e fundit ka kritikuar qarqet nacionaliste në vend, të cilët kërkojnë 61 deputetë për të përjashtuar shqiptarët nga ekzekutivi.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...