Vevcani,planifikon të ndërtojë kompleks-turistik dimëror

Biznisemen nga Austria,Sllovakia por edhe nga Rusia kanë shfaqur interes për të ndërtuar ski-qendër në malin Jabllanicë në pjesën e Komunës së Vevcanit.Sic konfirmojnë nga Komuna e Vevcanit  për mediat, Ski-qendra do të ndërtohet në vendin e ‘’Jankov Kamen’’ku është planifikuar të ndërtohet gjithashtu  një lagje me shtëpiza,hotele si dhe ski-lift prej 3.5 kilometrash.Sipas autoritetev nga Vevcani tashmë në këtë drejtim kanë filluar edhe trataivat e para sepse në Vevcan kanë qendruar përfaqësues të disa kompanive dhe studimi i fizibilitetit të këtij projekti ka treguar që ka kushte për jetësimin e këtyre investimeve.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…