VITI SHKOLLOR 2017-2018 FILLON NDRYSHE NË “IBRAHIM TEMO”

 

– Këtë vit shkollor SHMK GJIMNAZI “DR.IBRAHIM TEMO”-Strugë nis me performancë të re. Siç jemi te informuar nga stafi drejtues i këti institucioni këtë vit shkollor do të fillohet me mësim kabinetik në lëndët: Fizikë,Kimi dhe Biologji. “Në këtë vit shkollor fillojmë me sallë sportive të renovuar si dhe me tualete të renovuara.
Misioni të krijojmë atmosferë pozitive në shkollë , bashkëpunim interkulturor pasi vetëm kështu nxënësit do të ndjehen të mirëseardhur dhe të stimuluar për mësim dhe punë”thekson Xheladin Muça,drejtori i shkollës.
Nesër më 24-08-2017 prej orës 08:00 deri në orën 14:00 është afati i fundit i regjistrimit në vit të parë në shkollën SHMK GJIMNAZI “DR.IBRAHIM TEMO” .

StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...