Zeqa i BESËS: Nuk do ta lusim Ivanovin

Në kohën kur po pritet ndarja e mandatit pëe formimin e qeverisë së re, nga Lëvizja BESA nuk besojnë se presidenti i vendit do ta bëjë këtë akt kushtetues. Deputeti Zekirija Ibrahimi thotë se, Lëvizja BESA mbështetë cdo nismë për zgjidhjen e krizës dhe marrjen e mandatit.

“Por nuk e shoh të arsyeshme që të gjithë ne të shkojmë tek presidenti Ivanov dhe ta lusim për një detyrë kushtetuese, të cilën ai e ka detyrim”, është shprehur Ibrahimi.

In : Aktuale

Loading...
loading...