Ziadin Sela me mesazh të fortë për BDI dhe Ali Ahmetin

Konventa promovuese e Aleancës për Shqiptarët për zgjedhjet lokale të 15 Tetorit

“Pjesa parë e regjimit ra më 27 Prill! Tani le ta rrëzojmë pjesën e mbetur më 15 Tetor!”

– Ziadin Sela

#Medije dhe #MeguximStrugaLajm

#ASH9

In : Aktuale

Loading...
loading...