Ziadin Sela takon vëllain e Komandant Shqiponjës

Kreu i LR-PDSH-së, Ziadin Sela është takuar me vëllain e Komandant Shqiponjës- Xhelil Rexhepi, shkruan gazeta Lajm.

Xhelil Rexhepi jeton dhe vepron në Austri. Së bashku më vëllanë e tij, Komandant Shqiponja- Xhemail Rexhepi ishin në frontin e parë të konfliktit të 2001 në Kumanov e rrethinë, në betejat më me nam të asaj ane.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...