Ziadin Sela,është jashtë rrezikut për jetën

Pas shumë lajmeve edhe të natyrës  spekulative dhe të pakonfirmuara, Strugalajm .com ka kontaktuar me familjarët e Liderit të LR-PDSH-së Ziadin Sela të cilët potencojnë se Ziadin Sela pas dhunës së ushtruar ndaj tij është jashta rrezikut për jetën.Gjithashtu ata konfirmojnë se edhe fotoja e shpërndar e nëpër shumë portale ku lihet të kuptohet se është Zaidin Sela sipas tyre nuk përkon me të vërtetën sepse në atë foto sipas tyre është një deputet tjetër .Aktualishtë lideri i LR-PDSH-së po merr trajtimin e duhur mjekësor brenda parlamentit  pas shunës së egër që shpërtheu në Kuvendin e Maqedonisë.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...