Zoran Zaev: Më thonë se mund vritem, por unë…

Zaev: Më thonë se mund vritem, por unë…

Në intervistë për radion malazeze „Antena М“ kryeministri Zoran Zaev ka thënë se analistë kanë informacion se është i mundur likuidimi i tij,

Zaev ja thënë se ai është i gatshëm për gjithçka vetëm për tu realizuar qëllimet euroatlantike të Maqedonisë sepse ajo ëshjtë opsioni i vetëm.StrugaLajm

„Disa analistë më thonë tani ti je në radhë. Nëse duhet të ndodhë diçka le të ndodhë. Unë pranova punën e kryeministrit, vendit tim i duhet lider dhe jam i gatshëm të sjellë vendime të cilat qytetarët tanë i presin pra le të bëhet çfarë tzë bëhet „ ka thënë Zaev duke shtuar se është i bindur që Maqedonia do të bëhet anëtare e 30-të e NATO-s.

In : Aktuale

Loading...
loading...