Reklamo ketu!

Ekipet e shkollës së Zagraçanit më të mirët në volejboll

Sh.F.K “ Baftjar Banushi”- nga Zagracani zuren vendin e pare ne Volejboll.
Me date 11.04.2018 ne Ambientet e Shkollës fillore “Ashim Agushi” në Ladorisht për nder të patronatit të kësaj shkolle u organizua gara Shkollore ne Atletik- ne diciplinen vrapim 100m si dhe ne volejboll mes tre shkollave: Sh.F.K “Ashim Agushi” Sh.F.K-Ladorisht “Jeta e Re”Frengov dhe Sh.F.K “Baftjar Banushi”-Zagracan. Fitues ne vrapim deri ne 100m dolen nxenesit si ne vazhdim: 1. Velerda Seferi-1 klasa e Vl tek vajzat. 2.Elham Mehmedi -1 klasa e Vl tek djemt. 3.Rabena Ajdari -1klasa e Vll tek vajzat 4.Hadis Tairi -1klasa e Vll tek djemt. 5.Natyra Malo-1 klasa e Vlll tek Vajzat. 6.Festim Beqiri-1 klasa e Vlll tek djemte. 7.Lorjana Ramo-1 klasa e lX tek vajzat. 8.Erion Ramadani klasa e lX tek djemte. Ndersa ne volejboll pas dy fitoreve te merituara nga ana e nxenesve te klases se lX nga zagracani, me ekip te perber nga nxenesit: Adis Osmani, Altin Coma, Erion Ramadani, Ariton Dauti, Nuhi Ademi, Enard Asani, arriten te shpallen Kampion, ne kete aktivitete te gjithe nxenesit treguan forme te mire te pregatitjes dhe te shpresojm ne suksese edhe me te medha ne aktivtete e radhes.