Adem Demaçi,gjiganti që ndriçon kombin shqiptar

Nga Erald SELCA

Gjiganti Adem Demaçi është meteori ynë ndriçues është dielli ynë është figura ma e lavdishme e gjallë e kombit shqiptar , dhe një nga figurat  ma të shquara të kombit shqiptar dhe vetë njerezimit e kam thenë edhe në shumë shkrime të tjera për bacen Adem se baca është institucion në vete është një nga baballaret e kombit , është enciklopedi thesar kombetar dhe universal .

Baca Adem ka vlera edhe më të mëdha se Nelson Mandela sepse baca vuajti në burgjet ma të tmerrshme Titiste Jugosllave e Mandela rrinte me shumë në regjim shtëpiak .

Adem Demaçit brezit të tij të lavdishëm të Zeqir Gervalles , Ismajl Haradinajt e mijëra bashkevuajteseve të tij ashtu si shumë luftëtareve idealistë ne nuk ua ditem kurrë vlerën andaj duhet turperohet politika jonë pseudoelitat e akademia e deshtuar !!

Baca Adem nga paslufta e dytë boterore është lideri ynë shpirteror rol për të cilin edhe baba i kombit tonë Enver Hoxha e vleresonte lart me disa artikuj që në vitin e largët 1966 , baca Adem kurrë nuk u thye para hijenave ai ishte dhe mbetet mesuesi im pas Enver Hoxhes ai ishte frymezim gjeneratash liridashese gjeneral lider shpirteror i UÇK-së militant i bashkimit kombëtar dhe flamurtar i të drejtave të njeriut .StrugaLajm

Baca Adem luftoj çdo herë per atdhe e jo kolltuqe të ndyra andaj mbetet monument në zemrat tona , më duhet falenderoj publikisht veprimtaret e shquar atdhetaret si Agush Buja , Fatmir Arifi , Burim Mavraj , Ibish Neziri etj që i kanë qëndruar afër ikones sonë kombetare perherë dhe shumë te tjerë sepse duke nderuar vlerat nderojmë vetën tonë .

Edhe pse politika jonë e ndyrë e flliqtë nuk e nderoj bacen , bacen Adem e larteson vepra e tij dhe e shokëve që e tronditen një superfuqi botërore si okupatori jugosllavë .

BACA ADEM ESHTE VET SHQIPTARIA


Loading...
loading...